ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- با توجه به موجودی لحظهای قطعات و متغیر بودن قیمت لطفا قبل از ثبت سفارش استعلام نمایید.
- زمان آماده سازی سخت افزار ریگ بین ۳ تا ۷ روز است و در صورت انجام پلاتینگ بین 20 تا 30 روز زمان می برد
- هر ترابایت پلاتینگ با قیمت 2،500،000 تومان انجام می شود
- لطفا دقت نمایید هر قطعه ای برای اینکار مناسب نیست
- لطفا دقت نمایید فارمینگ و پلاتینگ به صورت سولو انجام میشود
- 12 ترابایت هارد دیسک
- درامد ماهانه: 1000 دلار در ماه (26 اردیبهشت ۱۴۰۰)
فهرست
- ۱ ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- ۱.۱ رمزارز چیا و بحران در بازار هارد دیسک
- ۱.۲ ارز دیجیتال چیا چیست
- ۱.۳ چیا، دوست محیط زیست
- ۱.۴ فارمینگ، واژهای جدید برای چیا
- ۱.۵ استخرهای فارمینگ رمزارز چیا
- ۱.۶ معایب الگوریتم اثبات ظرفیت نسبت به سیستمهای اثبات کار و اثبات سهام
- ۱.۷ مزیتهای الگوریتم اثبات ظرفیت نسبت به سیستمهای اثبات کار و اثبات سهام
- ۱.۸ الگوریتم اثبات ظرفیت (POC) چیست؟
- ۱.۹ PoC چگونه کار میکند؟
- ۱.۱۰ قیمت چیا چقدر است؟
- ۱.۱۱ درآمد ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- ۱.۱۲ مصرف اینترنت ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- ۱.۱۳ میزان مصرف برق ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
- ۱.۱۴ آیا واقعا میتوان با موبایل و یا سیستمهای خانگی اقدام به فارمینگ نمود؟
ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
ریگ فارمینگ و پلاتینگ چیا کوین: چیا ماینینگ فرآیند استفاده از سخت افزار کامپیوتر برای مشارکت در شبکه بلاک چین چیا است که یک پلتفرم بلاک چین غیرمتمرکز و منبع باز است که به کاربران امکان ایجاد و انتقال دارایی های دیجیتال را می دهد. برخلاف استخراج ارزهای دیجیتال سنتی، که معمولاً شامل حل مسائل پیچیده ریاضی با استفاده از GPU یا ASIC است، استخراج Chia بر الگوریتم اجماع اثبات فضا و زمان (PoST) تکیه دارد که از فضای هارد دیسک استفاده نشده برای ایمن سازی شبکه استفاده می کند.
در استخراج Chia، شرکتکنندگان با ایجاد نمودارهایی که اساساً فایلهای بزرگ حاوی دادههای رمزنگاری هستند که بخشی از ظرفیت ذخیرهسازی کلی شبکه را نشان میدهند، فضای هارد دیسک بلااستفاده را به شبکه Chia اختصاص میدهند. سپس از این نمودارها برای اعتبارسنجی تراکنش ها و ایمن سازی شبکه استفاده می شود. استخراج چیا به سختافزار استخراج تخصصی مانند GPU یا ASIC نیاز ندارد و این امر باعث میشود طیف وسیعتری از افراد به آن دسترسی داشته باشند. استخراج چیا به دلیل رویکرد دوستدار محیط زیست برای استخراج مورد توجه قرار گرفته است، زیرا در مقایسه با الگوریتم های استخراج سنتی اثبات کار (PoW) که توسط سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم استفاده می شود، به مصرف انرژی کمتری نیاز دارد.
در ماههای اخیر قیمت رمزارزها افزایش چشمگیری داشته و افراد بیشماری وارد این بازار شدهاند. اکثر این رمزارزها با فشار روی پردازنده و کارت گرافیک استخراج میشوند، اما حالا رمزارزی در مرکز توجه قرار گرفته که وابستگی به این قطعات ندارد. این رمزارز چیا یا Chia نام دارد و میخواهیم در این مطلب نگاه دقیقتری به آن داشته باشیم.
جهان با کمبود تراشه دست و پنجه نرم میکند و هجوم ماینرها به کارتهای گرافیک، یک بحران در این بخش ایجاد کرده. حالا رمزارز چیا میتواند چنین مشکلی را برطرف کند، اما از سوی دیگر یک بحران جدید به وجود آورد.
شبکه چیا که توسط خالق «بیتتورنت» یعنی «برام کوهن» شکل گرفته، برای استخراج کوینها از فضای ذخیرهسازی استفاده میکند و به سراغ قطعات با مصرف انرژی بالا مانند کارتهای گرافیک و ASICها نمیرود. اگرچه چنین رویکردی برای گیمرها خبر خوبی محسوب میشود، اما برای بازار هارد دیسک و حافظه SSD میتواند یک کابوس باشد.
بیتکوین که با ارزشترین رمزارز جهان محسوب میشود و قیمتش برای مدتی توانست به بالای ۶۰ هزار دلار برسد، انرژی زیادی مصرف میکند. انرژی مورد استفاده برای استخراج آن بیش از مصرف یکساله برق در آرژانتین است. همین موضوع میتواند مسیر را برای رمزارز جدیدی که دوستدار محیط زیست است، هموار کند. این رمزارز جدید باید انرژی کمتری مصرف کند و فشار کمتری به بازار تراشهها بیاورد تا گیمرها دیگر برای دسترسی به کارتهای گرافیک جدید و قدرتمند، چندین ماه منتظر نمانند.
رمزارز چیا و بحران در بازار هارد دیسک
اگرچه رمزارز Chia نسبت به رمزارزهای دیگر مزایای زیادی دارد و انرژی کمتری مصرف میکند، اما نگرانی دیگری میان کارشناسان شکل گرفته و آن، کمبود شدید هارد دیسک و حافظه SSD است. بنابراین کاربران عادی و گیمرها دوباره با مشکل مواجه میشوند و نمیتوانند برای سوار کردن کامپیوتر موردنظرشان، به آنها دسترسی پیدا کنند.
رمزارزهایی مانند بیت کوین برای تایید تراکنشها و معاملات از قدرت محاسباتی خام یا سیستمی به نام «اثبات کار» (Proof of Work) استفاده میکنند. این محاسبات توسط ماینرها انجام میشوند که برای چنین کاری قدرت کارتهای گرافیک و سایر سختافزارها مورد استفاده قرار میگیرند. آنها برای تایید و ایمنسازی شبکه در این فرایند، پاداش میگیرند. در مقابل شبکه چیا روی اثبات فضا و زمان اجرا میشود.
این مدل جدید به استفاده از فضای ذخیرهسازی بجای قدرت پردازشی برای ایمنسازی شبکه وابسته است. در حقیقت ماینرهایی که فضای ذخیرهسازی خود را در اختیار Chia قرار میدهند، پاداش میگیرند. این فرایند از ماینینگ یا استخراج سایر رمزارزها با تجهیزات خاص متفاوت است و شما با هر وسیلهای میتوانید به سراغ دستیابی به چیا بروید.
از لپتاپ و کامپیوتر گرفته تا گوشیهای هوشمند میتوانند به عنوان فارمهای رمزارز چیا مورد استفاده قرار بگیرند. هرچقدر فضای بیشتری در اختیار Chia قرار دهید، احتمال دریافت پاداش یا دستیابی به پاداش ارزشمندتر، بیشتر میشود.
در حال حاضر نمیتوان درباره موفقیت رمزارز چیا در بازار اظهارنظر دقیقی کرد، اما با توجه به رویکردی که دارد و همچنین استقبال بالا، احتمالا میتواند به یکی از بازیگران مهم بازار رمزارزها تبدیل شود.
ارز دیجیتال چیا چیست
داستان ارز دیجیتال چیا (Chia) چندان جدید نیست. در واقع در نوامبر ۲۰۱۷ زمانی که کوهن شبکه چیا را معرفی کرد، صحبتهایی نیز درباره ارز دیجیتال جدید خود داشت. شبکه چیا که مبتنی بر بلاک چین است به صورت Proofs of Space and Time کار میکند. به این معنا که ماینر از فضای حافظه بدون استفاده در این شبکه استفاده میکند. این در حالی است که بیت کوین بر مبنای Proof of work کار میکند؛ بنابراین به برق زیادی نیاز است.
چیا، دوست محیط زیست
به اعتقاد کوهن مهمترین مشکل بیت کوین تأثیرات منفی است که به دلیل مصرف بیش از اندازه برق، روی محیط زیست میگذارد که دلیل اصلی آن هم روشی است که برای استخراج بیت کوین در نظر گرفته شده است، یعنی حل یک معادله پیچیده که نیاز به انرژی زیادی دارد. این در حالی است که چیا عملکرد متفاوتی دارد و حتی اگر کاربران بخواهند هر اندازه حافظه بزرگتری خریداری کنند، تأثیر مخربی روی محیط زیست نمیگذارد.
فارمینگ، واژهای جدید برای چیا
کوهن برای استخراج ارز دیجیتال چیا به جای واژه mining از واژه farming استفاده میکند. شانس برنده شدن فارمرها (farmer) در این شبکه به جای تأثیر گرفتن از انرژی و برق بیشتر، از فضای حافظه بیشتر تأثیر میگیرد.
تفاوت مهم دیگری که شبکه ارز دیجیتال چیا نسبت به شبکه بیت کوین دارد، وجود یک دفتر کل متمرکز و غیر قابل تغییر از تراکنشهای سابق است. ضمناً شبکه چیا دارای قابلیتهای دیگری نیز هست که در بیت کوین وجود ندارد:
- شخصیسازی قراردادهای اتوماتیک
- نگهداری از داراییها به عنوان سپرده
- پیادهسازی قابلیتهایی همچون بازپرداخت
- پروتکلهای مورد استفاده در چیا
شبکه ارز دیجیتال چیا از دو پروتکل استفاده میکند. یکی پروتکلی که میزان فضای حافظه موجود روی سیستم فارمر را تشخیص میدهد و دیگری پروتکلی که جلوی تقلب در ریواردهایی (rewards) که به فارمر داده شده است را میگیرد.
استخرهای فارمینگ رمزارز چیا
در حال حاضر استخری وجود ندارد و به صورت سولو ماینینگ انجام میشود در نتیجه برای کاهش زمان فرایند دریافت پاداش بلاک مجبورید از هاردهایی با ظرفیت بالا استفاده نمایید
معایب الگوریتم اثبات ظرفیت نسبت به سیستمهای اثبات کار و اثبات سهام
- از آنجایی که این سیستم بسیار جدید است، تعداد زیادی از توسعه دهندگان از این سیستم استقبال نکردهاند.
- در این روش ممکن است حضور یک بدافزار بر روی هارد دیسک، در فعالیت ماینینگ یک شبکه خلل ایجادکند.
- پذیرش گستردهی PoC میتواند منجر به رقابت شدیدی بر سر تولید هارد دیسکهای با ظرفیت بالاتر شود.
مزیتهای الگوریتم اثبات ظرفیت نسبت به سیستمهای اثبات کار و اثبات سهام
- PoC میتواند از هارد دیسکهای معمولی و حتی موبایل استفاده کند.
- گزارش شدهاست که از نظر مصرف انرژی، اثبات ظرفیت ۳۰ برابر کارآمدتر از روشهای استخراج مبتنی بر ایسیک (ASIC) است.
- شما با این الگوریتم نیازی به سخت افزار اختصاصی یا ارتقای مداوم هارد دیسک هایتان ندارید.
- پس از پایان فارمینگ، میتوانید دادههای استخراج را از روی هارد دیسکتان پاک کرده، آن را فرمت کنید و برای مصارف ذخیرهسازی دیگر استفاده کنید.
- نویز و آلودگی صوتی ندارد
- حرارت زیادی تولید نمیکند
الگوریتم اثبات ظرفیت (POC) چیست؟
اثبات ظرفیت یکی دیگر از راه حلهای مشکل مصرف انرژی زیاد در سیستمهای اثبات کار است و قفل شدن ارزهای دیجیتال در سیستمهای اثبات سهام است. الگوریتم اثبات ظرفیت اجازه میدهد تا دستگاههای استخراج یا گرههای شبکهی بلاک چین، از فضای خالی هارد دیسک خود برای استخراج ارزهای دیجیتال موجود استفادهکنند.
PoC به جای تغییر مکرر اعداد در هدر هر بلاک و استفاده از هش برای یافتن راه حل مانند آنچه که در سیستمهای PoW انجام میشود، با ذخیره لیستی از راهحلهای ممکن در هارد دیسک کار میکند.
هرچه هارد دیسک فضای بیشتری داشته باشد، مقادیر راه حل احتمالی بیشتری را میتوان در هارددیسک ذخیره کرد. در واقع ماینر شانس بیشتری برای مطابقت هش با لیست موجود در هارد دیسک خود دارد. به عبارتی با داشتن فضای هارد دیسک بیشتر، شانس بیشتری برای کسب پاداش استخراج وجود دارد.
برست کوین (Burstcoin) یکی از فورکهای ارز دیجیتال Nxt است که از الگوریتم اثبات ظرفیت استفاده میکند. استورج، چیا (Chia) و فایل کوین، تعدادی از ارزهایی هستند که از این سیستم در بلاک چین خود استفاده میکنند.
PoC چگونه کار میکند؟
پروتکل الگوریتم اثبات ظرفیت شامل یک فرایند دو مرحلهای تحت عنوان طرح ریزی (Plotting) و ماینینگ (Mining) است.
- مرحلهی اول: طرح ریزی یا پلات کردن هارد دیسک (Plotting): ابتدا هارد دیسک طرح ریزی یا پلات میشود. یعنی در این مرحله لیستی از تمام مقادیر نانس (Nonce) ممکن از طریق هش مکرر دادهها ایجاد میشود. هر نانس شامل ۸۱۹۲ هش است که از ۰ تا ۸۱۹۱ شماره گذاری شدهاست. هشها به صورت جفتی در ساختاری به نام اسکوپ (scoops) جفت میشوند. یعنی هشهای مجاور برای ایجاد یک جفت دوتایی به نام اسکوپ، با هم ترکیب میشوند. به عنوان مثال هش صفر و هش یک، اسکوپ صفر را تشکیل میدهند. هش دو و هش سه، اسکوپ یک را تشکیل میدهند.
- مرحلهی دوم: ماینینگ (Mining): مرحله دوم الگوریتم اثبات ظرفیت، یک تمرین استخراج واقعی است. در این مرحله ماینر یک عدد اسکوپ را محاسبه میکند. به عنوان مثال، اگر یک ماینر استخراج را شروع کند و یک اسکوپ شماره ۳۸ تولید کند، ماینر به شماره ۳۸ از نانس یک میرود و از دادههای آن برای محاسبهی مقدار ددلاین (deadline) استفاده میکند. ماینر این عملیات را تا پایان محاسبهی ددلاین تمام نانسهایی که بر روی یک هارد دیسک نگهداری میشوند، تکرار میکند. پس از محاسبه تمام ددلاینها، کمترین ددلاین توسط ماینر انتخاب میشود.ددلاین مدت زمانی بر حسب ثانیه است. هر ماینر پس از گذشت مدت زمانی به اندازهی ددلاین از زمان تشکیل آخرین بلاک، میتواند بلاک بعدی را تشکیل دهد. اگر در این مدت ماینر دیگری بلاک جدیدی را نساخته باشد، پاداش ساخت بلاک به این ماینر تعلق میگیرد. به عنوان مثال، اگر ددلاین ماینر X در زمان استخراج برابر با ۳۶ ثانیه باشد و هیچ ماینر دیگری نتواند ظرف مدت ۳۶ ثانیه بلاک بعدی را ایجاد کند، ماینر X در صورتی که بتواند بلاک بعدی را تشکیل دهد، پاداش میگیرد.
قیمت چیا چقدر است؟
برای مشاهده قیمت آپدیت لطفا بر روی عکس زیر کلیلک نمایید
درآمد ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
۱۰۰۰ دلار در ماه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰)
مصرف اینترنت ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
در زمان سینک کردن بلاکچین حدود ۵ گیگابایت اینترنت مصرف میکند. در زمان فارمینگ مصرف اینترنت زیادی مشاهده نشده است.
میزان مصرف برق ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12
بسیار کم مصرفتر از ریگهای گرافیکی و یا ایسیکها هستند.
آیا واقعا میتوان با موبایل و یا سیستمهای خانگی اقدام به فارمینگ نمود؟
بله ولی به شدت زمانبر است برای مثال با ۵۰۰ گیگابایت هارد برای دریافت پاداش حدودا ۴ سال باید سیستم شما روشن بماند
در حال حاضر خرید و فروش محصول ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12 در سایت کریپتالین با بهترین کیفیت و بهترین قیمت امکان پذیر بوده و با خیال راحت و مطمئن به صورت حضوری یا اینترنتی محصول خود را خریداری نمایید. لطفا با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید برای اطلاع از قیمت و خرید ریگ فارمینگ یا ماینینگ چیا کوین CFP12 با شماره ۰۲۱۷۷۶۱۶۹۵۴ تماس بگیرید.
توضیحات تکمیلی
برند | کریپتالین |
---|
توسط کریپتالین
برای اطلاع بیشتر از قیمت و مشاوره با شماره ۰۲۱-۲۸۴۲۸۹۳۴ تماس بگیرید
توسط پارسا رضایی
طول عمر این دستگاه چقدره ؟