میکرو اهم متر کاوین آرنوکس مدل CA6255

۴۸۵,۹۰۰,۰۰۰ تومان

موجود

  • میکرو اهم متر کاوین آرنوکس مدل CA6255
  • CA6255 ابزاری ساده و با کارایی بالا، یک میکرو اهم سنج ده آمپری ساخت گروه کاروین آرنوکس فرانسه. تست کیفیت مقاومتی اتصالات با دقتی عالی (وضوح 0.1 µΩ) به لطف امکان تست با کمترین جریان ممکن. این دستگاه مطابق با استاندارد ایمنی IEC 61010-2-030 است و پراب های آن با IEC 61010-031 ، برای ولتاژهای تا 50 ولت نسبت به زمین و بر اساس Category III
    CA6255 دارای تابع جبران درجۀ حرارت می باشد. فلزات مورد استفاده برای ساخت تجهیزات خاص (مثلا مس در ترانسفورماتورها و موتورها) دارای ضریب دما بالا هستند (برای مس و آلومینیوم 0.4٪ / درجه سانتیگراد). این باعث می شود که تستهای مقاومتی به شدت وابسته به دمای اجزاء باشد.تابع “جبران درجه حرارت” برای تعدیل تستهای مقاومتی استفاده می شود که به دمای محیط (اندازه گیری شده یا برنامه ریزی شده) بستگی دارد و بدین صورت مقدار اندازه گیری شده بر اساس دمای مرجع محاسبه می گردد.
    گروه CHAUVIN ARNOUX فرانسه با در اختیار داشتن آکادمی های مجهز تحقیقاتی و پشتوانه بیش از 125 سال تولید در سطح اول دنیا، پاسخگوی تمامی کاربران در تمامی رده های کاری از سطح مبندی تا حرفه ای میباشد. تلاش گروه کاوین آرنوکس بالا بردن سطح دانش جامعه است.
  • منبع تغذیه : باتری

میکرو اهم متر کاوین آرنوکس مدل CA6255

CA6255 ابزاری ساده و با کارایی بالا، یک میکرو اهم سنج ده آمپری ساخت گروه کاروین آرنوکس فرانسه. تست کیفیت مقاومتی اتصالات با دقتی عالی (وضوح ۰.۱ µΩ) به لطف امکان تست با کمترین جریان ممکن. این دستگاه مطابق با استاندارد ایمنی IEC 61010-2-030 است و پراب های آن با IEC 61010-031 ، برای ولتاژهای تا ۵۰ ولت نسبت به زمین و بر اساس Category III
CA6255 دارای تابع جبران درجۀ حرارت می باشد. فلزات مورد استفاده برای ساخت تجهیزات خاص (مثلا مس در ترانسفورماتورها و موتورها) دارای ضریب دما بالا هستند (برای مس و آلومینیوم ۰.۴٪ / درجه سانتیگراد). این باعث می شود که تستهای مقاومتی به شدت وابسته به دمای اجزاء باشد.تابع “جبران درجه حرارت” برای تعدیل تستهای مقاومتی استفاده می شود که به دمای محیط (اندازه گیری شده یا برنامه ریزی شده) بستگی دارد و بدین صورت مقدار اندازه گیری شده بر اساس دمای مرجع محاسبه می گردد.
گروه CHAUVIN ARNOUX فرانسه با در اختیار داشتن آکادمی های مجهز تحقیقاتی و پشتوانه بیش از ۱۲۵ سال تولید در سطح اول دنیا، پاسخگوی تمامی کاربران در تمامی رده های کاری از سطح مبندی تا حرفه ای میباشد. تلاش گروه کاوین آرنوکس بالا بردن سطح دانش جامعه است.

مشخصات

  • ابعاد
    180 × 250 × 270 میلی‌متر
  • وزن
    4000 گرم
  • دامنه جریان AC
    جریان تا 10 آمپر
  • دامنه جریان DC
    جریان تا 10 آمپر
  • Safety-Rating
    IEC 61010 - CAT III 50 V
  • نوع باتری کالا
    Nimh قابل شارژ
  • منبع تغذیه
    باتری
  • مقاومت
    از 0.1 میکرو اهم تا 2500 اهم با جریان تا 10 آمپر
  • اقلام همراه
    پراب تست 3 متری سی دی محتوی دستورالعمل استفاده سی دی نرم افزار انتقال داده به pc کابل ارتباطی با رابط RS232 شارژر باتری
  • سایر توضیحات
    تشخیص خودکار حضور ولتاژ خارجی AC یا DC در ترمینال، قبل یا در طول تست که اندازه گیری ها را هنگامی که دقت اندازه گیری از حد تعریف شده خارج می شود، غیرفعال یا متوقف می کند. سه حالت مختلف اندازه گیری بسته به ماهیت مقاومت اندازه گیری شده حفاظت از اپراتور هنگامیکه یک مقاومت با یک مولفه القایی بزرگ (موتور، ترانسفورماتور،و غیره) اندازه گیری می شود. بعد از اندازه گیری، دستگاه به طور خودکار ، جریان القایی را تخلیه می کند برنامه ریزی آستانه های اخطارها (آلارم ها به شکل بوق های قابل شنیدن). امکان اندازه گیری و تاثیر دمای تست با استفاده از ورودی Pt100 در پانل جلویی. تابع محاسبه اتوماتیک مقاومت دردمای مرجع با استفاده ازامکان انتخاب نوع فلزی که مقاومت از آن ساخته شده و ضریب دمایی آن. حافظه ی گسترده ای که امکان ذخیره حدود 1500 اندازه گیری را فراهم می کند. نشانگر میزان استفاده از حافظه. نشانگر وضعیت شارژ باتری. تغییر خودکار نور پس زمینه به حالت آماده به کار برای صرفه جویی در مصرف انرژی باتری. رابط RS 232 برای چاپ نتایج در یک چاپگر سریال یا ارسال آنها به یک کامپیوتر.

توضیحات تکمیلی

برند

کاوین آرنوکس

افزودن نقد و بررسی

دیدگاه ها

  1. 00

    توسط کریپتالین کریپتالین

    میکرو اهم متر کاوین آرنوکس مدل CA6255

    CA6255 ابزاری ساده و با کارایی بالا، یک میکرو اهم سنج ده آمپری ساخت گروه کاروین آرنوکس فرانسه. تست کیفیت مقاومتی اتصالات با دقتی عالی (وضوح ۰.۱ µΩ) به لطف امکان تست با کمترین جریان ممکن. این دستگاه مطابق با استاندارد ایمنی IEC 61010-2-030 است و پراب های آن با IEC 61010-031 ، برای ولتاژهای تا ۵۰ ولت نسبت به زمین و بر اساس Category III
    CA6255 دارای تابع جبران درجۀ حرارت می باشد. فلزات مورد استفاده برای ساخت تجهیزات خاص (مثلا مس در ترانسفورماتورها و موتورها) دارای ضریب دما بالا هستند (برای مس و آلومینیوم ۰.۴٪ / درجه سانتیگراد). این باعث می شود که

منوی اصلی