فهرست
تفاوت بین آنتن وای فای و آنتن ماینر هلیوم
هلیوم و سایر شبکههای اینترنت اشیا در واقع شکلی از Wi-Fi هستند، اما اصطلاح Wi-Fi معمولاً برای توصیف ارتباط کوتاه برد بین کامپیوترها و تلفنها و یک روتر WiFi نزدیک (مثلا یک روتر در خانه یا دفتر کار یا کافی شاپ) استفاده میشود. در این مقاله، تفاوتهای کلیدی بین آنتن وای فای و آنتن ماینر هلیوم که باید هنگام خرید آنتن سازگار بدانید، برجسته میکنیم. تفاوت بین آنتن وای فای و آنتن ماینر هلیوم در محدوده فرکانسی است.
وای فای چیست؟
این نوع “وای فای” در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز یا ۵ گیگاهرتز پخش می شود. دادههای ارسال شده از طریق سیگنالهای Wi-Fi میتواند به سادگی یک ایمیل مبتنی بر متن یا چیزی که پهنای باند بیشتری دارد، مانند فیلم و نمایشهای با کیفیت بسیار بالا باشد. شبکههای Wi-Fi برد متوسطی را ارائه میکنند، معمولاً ۱۰۰ متر، اما معمولاً سرعتهای بالایی دارند. وای فای خانه شما ممکن است سریع باشد، اما وای فای در نزدیکی کافی شاپ محل شما می تواند کمی کندتر باشد زیرا افراد زیادی به طور همزمان از آن استفاده می کنند. WiFi تمایل دارد پوشش را به یک ساختمان خاص محدود کند. در خارج از شهرهای متراکم، یافتن سیگنالهای WiFi باز ممکن است سخت باشد.
هلیوم چیست؟
شبکه هلیوم یک شبکه بی سیم غیرمتمرکز است که توسط هات اسپات های بی سیم دوربرد ایجاد شده است که با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. دستگاه های هلیوم از فرکانس ۹۱۵ مگاهرتز برای ارسال مقادیر کمی داده در فواصل طولانی استفاده می کنند. مقدار دادهای که میتوان ارسال کرد نسبتاً کم است و برای پخش زنده تلویزیون یا فیلم به اندازه کافی نزدیک نیست. اما دادههای ارسالی میتوانند بیش از ۱۰۰ مایل را طی کنند و برای انواع اهداف مانند ردیابی GPS، نظارت بر دما و سایر ارتباطات دستگاه به دستگاه استفاده میشوند. هلیوم یک شبکه IOT است که مخفف عبارت «اینترنت اشیا» است. به عبارت ساده تر، به اشیا اجازه می دهد تا در فواصل بسیار طولانی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، بدون اینکه نیازی به وای فای فعال یا هات اسپات تلفن همراه در نزدیکی داشته باشند.
تفاوت آنتن مورد استفاده برای Wi-Fi در مقابل آنتن ماینر هلیوم چیست؟
در ظاهر، تفاوت زیادی ندارند. هر دو آنتن Wi-Fi و Helium در فضای باز با بدنه فایبرگلاس ساخته می شوند. هر دو آنتن احتمالاً از کانکتور N نر یا کانکتور نوع N ماده، استفاده می کنند. در داخل هر دو آنتن Wi-Fi و هلیوم از مس ساخته شده اند. تفاوت در محدوده فرکانسی است که آنتن ها در آن تنظیم می شوند.
آنتنهای وایفای و هلیوم بر اساس نیاز، در فرکانسهای مختلف تنظیم میشوند. اگر به سرعت وای فای سریع در فاصله نزدیک نیاز دارید، آنتن ۵ گیگاهرتزی ممکن است بهترین گزینه باشد. برای وای فای به برد (فاصله) بیشتر از سرعت نیاز دارید؟ ۲.۴ گیگاهرتز راه حل شماست. آیا می خواهید یک ماینر هلیوم در ایالات متحده راه اندازی کنید یا از دستگاه های IoT استفاده کنید؟ ۹۱۵ مگاهرتز چیزی است که شما باید انتخاب کنید. آیا می خواهید یک ماینر هلیوم در ایران راه اندازی کنید یا از دستگاه های IoT در ایران استفاده کنید؟ ۸۶۸ مگاهرتز چیزی است که شما باید انتخاب کنید.
برخی از آنتن ها روی طیف های متعدد تنظیم می شوند. این بدان معناست که آنتن ها در فرکانس وسیعی از باندها کار می کنند. شما می توانید آنتن های چند طیفی را به عنوان یک آنتن “برای همه” در نظر بگیرید. با این حال، زمانی که طیف وسیعتری از فرکانس به دست میآورید، اما به اندازه آنتنی که به طور خاص برای باند مورد نیاز شما تنظیم شده است، کار نمی کند. اگر از یک دستگاه ۴G استفاده می کنید که در طیف های مختلف ارسال می کند، به یک آنتن چند طیفی نیاز خواهید داشت. اما برای یک دستگاه فرکانس خاص مانند یک هات اسپات هلیوم، بهتر است یک آنتن تنظیم شده در طیف کوچک(یک مقدار با کمی تلورانس) داشته باشید.
- نحوه نگهداری ماینر و افزایش طول عمر آن (جامع)
- بهترین استراتژی ماینینگ پس از عرضه ETH 2.0
- معرفی صرافی Biswap
- صرافی غیرمتمرکز چیست؟
- ماینر دش کم hivemapper dashcam
- ماینر هایومپر hivemapper dashcam
- استخراج بیتکوین چگونه است؟
- نحوه نگهداری ماینر و افزایش طول عمر آن (جامع)
- بهترین استراتژی ماینینگ پس از عرضه ETH 2.0
- Sandbox؛ راهنمای مبتدیان برای پلتفرم متاورس
- متاورس چیست؟ متاورس به زبان ساده
- بیت کوین چیست؟
- تفاوت بین آنتن وای فای و آنتن ماینر هلیوم
- اپارات کریپتالین